Hvorfor DLJM? Det Danske Julemandskorps – med Din Lokale Julemand

Privat har jeg altid elsket, når jeg skulle være julemand i familien 🎅

Men da jeg elsker at se børns juleglæde, når de møder Julemanden, så tog det i år en lille drejning.

Et jule-twist som varmer mit julehjerte. I år skal jeg nemlig besøge 4 adresser som Julemanden (måske 5). Flere kan jeg dog heller ikke nå, hvis jeg også selv skal have lidt julemiddag/familiehygge.

Det ene stop er dog hos den kommende sviger-mekanik, hvor mit eget barnebarn holder Jul i år, og et af de andre steder er der hvor jeg skal holde jul med det mindste barnebarn.

D. 24/12-2022 gik det løs, og jeg glædede mig som en lille dreng. Håber blot at jeg vil få lidt juleglæde at se i børnenes øjne 👶

Jeg tager naturligvis ikke betaling for mine besøg, men forældrene leverer dog selv julegaverne med børnenes navne og alder anført, samt i år nogle særlige små noter ☃️👶🧝🧑‍🎄

Tænker at der måske er mange andre som mig rundt omkring i Danmark, som gerne vil glæde nogle børnefamilier med et juleaftenbesøg af selveste Julemanden.

Er DU, ligesom mig, en af de lokale Julemænd, jamen så skal du være jule-velkommen som medlem hos Det Danske Julemandskorps. Vi formidler gerne dine juledata til de lokale børnefamilier, som ønsker et besøg af Julemanden.

Det er jule-klart at alle danske Julemandsprofiler inde på FaceBook, kan blive medlem af Det Danske Julemandskorps. Vi deler gerne julelikes og eventyrlige juleopslag 🙂

Det koster ikke noget at være aktivt Julemandsmedlem hos Det Danske Julemandskorps. Det ENESTE krav er at man søger at sprede ægte juleglæde, og har man mulighed for – nogle år, at tilbyde sig som nabolagets Julemand Juleaften, så får man ekstra gode humør julepoint 🍪🍪🥛🥛

Som AKTIVT-medlem og som en af De Lokale Julemænd, så får du din egen julemandsside her på hjemmesiden, så de lokale børnefamilier kan finde dig 🎅 – se et eksempel under menupunktet “Find Din Lokale Julemand”.

Du kan ansøge om AKTIVT-medlemskab her – AKTIVT-medlem

Alle andre som ikke selv kan eller som måske ikke har muligheden for at være en lokal Julemand, kan blive støttemedlem og på den måde støtte med et beskedent årskontingent på 100 kr.

Du kan tilmelde dig som STØTTE-medlem her – STØTTE-medlem