Medlemsinformation

Et AKTIVT-medlem er;

Et godt jule-menneske der aktivt søger at sprede juleglæde, og som nogle år, når det passer ind, tilbyder sig som nabolagets Julemand.

Det koster ikke noget at være AKTIVT-medlem, da der betales med fysiske timer, og belønningen er juleglæden i børnenes øjne.

Du kan ansøge om AKTIVT-medlemskab her AKTIVT-MEDLEM

Et STØTTE-medlem er;

Et godt jule-menneske, som ønsker at støtte børnenes tro på juleeventyret.

Det koster kun 100,00 kr. om året at være støttemedlem.

Hvorfor koster det penge at være STØTTE-medlem?

Da vi er en lille forening, som er startet og driftes af egne midler, så ønsker vi at så mange som muligt skal kunne være STØTTE-medlem, hvorfor det årlige kontingent for et støtte medlem er sat til et meget beskedent beløb. Det vigtigste for os er ikke at du bliver STØTTE-medlem, selvom at vi gerne modtage betalende STØTTE-medlemmer, men det vigtigste er den daglige støtte med at dele og sprede den god juleglæde og Julemandens eventyrlige historie.

Men alle er naturligvis mere end velkomne til at give vores lille forening lidt økonomisk støtte eller med hjælp i form af julegaver eller andre ting.

Den støtte vi modtager går til drift af foreningen, hjemmesiden og lignende, og på sigt håber vi også på at kunne hjælpe den lokale Julemand med at sprede endnu mere juleglæde.

Du kan tilmelde dig som STØTTE-medlem her STØTTE-MEDLEM

Du kan læse mere om donationer, som økonomisk støtte, julegavehjælp eller andre ting her – STØT Din Lokale Julemand her